Аз Мога Повече 2014-2015 – безплатно обучение

Аз Мога Повече 2014-2015 – безплатни курсове – доставчици на обучение

Доставчици на обучение - Аз Мога Повече 2014-2015    Схема Аз Мога Повече по Оперативна Програма Развитие на Човешките Ресурси, към Агенцията по Заетостта е финансирана от Европейския Социален Фонд. Целта й е да се повиши професионалната и ключова квалификация на работещите хора в България.

    От безплатно обучение по схема Аз Мога Повече за 2014-2015 може да се възползва всяко лице, работещо на трудов договор в частния сектор.

    Пенсионери, безработни и работещи в държавни предприятия и институции нямат право да се възползват от обучение по Аз Мога Повече.

    Доставчиците на обучение по схема Аз Мога Повече  предлагат различни форми на обучение на одобрените кандидати.

    Присъствената форма на обучение – това е класическият метод за провеждане на курсове (обучения). Той притежава както плюсове, така и минуси.

    Дистанционната форма на обучение по схема Аз Мога Повече – това е масово по-предпочитаният вариант за обучение (изключително подходящ за работещи хора, на смени или с ненормирано работно време). При този тип обучение, курсиста получава свободата сам да определя времето и темпото на обучение. Вярно е, че дистанционното обучение не може да замести живият контакт с преподавател, но за сметка на това, в курсовете по схема Аз Мога Повече, провеждани в дистанционна форма на обучение са предвидени онлайн консултации с преподавател (в случай, че имате въпроси или част от материала Ви е неясна).

 

 

 

{plusone}

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *