Доставчици на обучение с Ваучери

Всички доставчици трябва да имат лиценз от НАПОО и да бъдат одобрени от „Агенцията по Заетостта„. 

Аз ли избирам доставчика си на обучение по Аз Мога Повече?

  Да, Вие сами го избирате. Важно е да знаете, че не сте ограничени от местоположението си при избора на Доставчик на Обучение – благодарение на дистанционното обучение с Ваучери, Вие можете да преминете курс за квалификация или преквалификация дори, ако Доставчикът е от Варна, а Вие сте в Ямбол, Силистра или Казанлък.

На какво да обърна внимание при избора си?

  Когато избирате доставчик на обучение с Ваучери по схемата Аз Мога Повече за 2014-2015, имайте предвид следните критерии:

  1. Добрият доставчик дава възможност на обучаемите да задържат учебниците си.
  2. Предоставя обучение безплатно и без скрити такси.
  3. Изборът на Доставчик на Обучение може да повлияе на ефективността на обучението.

Какво представлява обучението?

  То се провежда под две форми – присъствено и дистанционно обучение – най-подходящото за работещите курсистиПри присъственото обучение се събира група в помещение, осигурено от доставчика, в определен от него час и график. При дистанционното (онлайн) обучение – курсовете се провеждат с помощта на Интернет в удобно за курсиста време.

Дистанционно обучение по схема Аз Мога ПовечеКакво ми е необходимо, за да се обучавам онлайн?

  Нуждаете се от компютър с интернет връзка, микрофон и слушалки (за провеждане на онлайн консултации с преподавателя), както и елементарни компютърни умения.

В рамките на какъв период мога да използвам учебните материали?

  Те са на Ваше разположение по всяко време в рамките на периода на обучение.

Мога ли да отсъствам?

  Можете да отсъствате, но това трябва да става в рамките на разумното. Трябва да сте спазили задължителния брой присъствия.

Какво получавам от целия курс на обучение по програмата Аз Мога Повече 2014 и 2015?

  Доставчикът на Обучение с ваучери по схема Аз Мога Повече за 2014 предоставя Сертификат за професионална квалификация на успешно завършилите курса.

 

Как да се запиша за дистанционен курс по Икономика и Мениджмънт по схемата Аз Мога?

 

    За да се обучавате Безплатно чрез Ваучер по Аз Мога Повече 2014-2015 трябва да сте одобрени от Агенцията по Заетостта. Дали сте одобрени, можете да проверите на място в Бюрото по Труда, където сте подали документи през 2012-та година. Там има списъци с одобрените за Безплатно обучение лица. (Важно е да знаете, че списъкът с одобрени за получаване на Ваучери по Аз Мога Повече 2014 лица не може да се намери в интернет.)

 

     След като получите Уведомлението си от Бюрото по Труда, че сте одобрени за изучаването на Икономика и Мениджмънт, можете да се свържете с Доставчика на Обучение, за да проверите кога е най-скорошната дата за начало на курса с Ваучери. Имайте предвид, че обучението Ви трябва да приключи преди 31.08.2015г, защото тогава е краят на схемата Аз Мога Повече 2014-2015.

 

     Тези напътствия са валидни за одобрените лица за всеки един курс по програмата – Икономика и Мениджмънт, Оперативно счетоводство, Английски език и пр. За повече подробности, потърсете Доставчик на обучение, който предлага тези курсове.

 

 

 

{plusone}

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *