Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Безплатни курсове с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2015-2020

Безплатно обучение с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2014-2015 - възможност да повишите професионалната си квалификация

 

  Схемата Аз Мога Повече 2014-2015 към Агенцията по Заетостта дава възможност на работещи в частния сектор или самонаети лица (собственици на фирма) да се обучават безплатно и да повишат професионалната си компетентност. Това става чрез преминаването на Безплатни за одобрените по схемата лица Курсове с Ваучери. (Можете да проверите дали сте одобрени по Аз Мога Повече от СПИСЪЦИТЕ С ОДОБРЕНИ за Безплатно обучение в Бюрото по Труда, където сте кандидатствали.)

 

Безплатни курсове с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2014-2015  Като цяло Безплатните курсове по Аз Мога Повече 2015 са много и най-разнообразни. Най-общо те включват две групи: курсове за придобиване на ключова компетентност и курсове за придобиване/повишаване на професионална компетентност. Всяко лице, попадащо в горепосочената група, има право да кандидатства за два курса с Ваучер - по един от всяка група. Към групата на курсовете за придобиване на ключова компетенция спадат езиковите курсове и курсовете за Дигитални компетенции. Към втората група, курсовете за придобиване / повишаване на професионална компетенция, се включват професионалното обучение по Икономика и Мениджмънт, курс Оперативно счетоводство и други.

 

  Курсовете по схема Аз Мога 2015 са Безплатни за обучаемите чрез Ваучери за Безплатно обучение, а самото обучение по Аз Мога Повече се предоставя от Доставчици на Обучение. Доставчиците на Обучение с Ваучери предлагат най-удобната форма на обучение за работещите курсисти - Дистанционната. Поинтересувайте се дали Доставчикът на Обучение по Аз Мога Повече 2014, който сте избрали, я предлага.

 

 

{plusone}

Коментари (2)

500 оставащи символа

Cancel or

  • Super User
    @силвия чаушева , можете да се свържете с партньора ни - www.e-obuchenie.bg - и да се запишете на курс за Оп.счетоводител, дистанционна форма на обучение.
  • силвия чаушева
    Zdraveite az sashto y4astvax v tova obu4enie i sam odobreno iskam da se obu4avam distancionno za operativen s4etovoditel .Treti mesec 4akam