Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Започнете да говорите английски език, без да се страхувате

Лесно изучаване на английски език

Хайде да научим английски език!

Европейският социален фонд и Агенцията по заетостта ви дават възможност да се изправите пред най-големия си страх и да започнете свободно да говорите на английски език (http://www.e-obuchenie.bg/kursove/ezikovi/angliiski-ezik/kurs-angliiski-ezik.html).

 

Всеки, който пожелае и отговаря на условията на схемата за социално развитие Аз мога повече (http://az-moga-poveche.info/)би могъл да започне своя безплатен дистанционен курс по английски към някой от лицензираните центрове за езиково обучение. 

 

Има много причини, поради които бихте искали да говорите свободно английски език. Може би сте студент, който се готви да учи в чужбина, някой, който би искал да се реализира професионално в САЩ или в някоя англоезична европейска страна, или просто имате желание да попътувате по света.

 

Много от хората, които учат английски език се страхуват да говорят езика, най-вече, защото се притесняват, че говорят неправилно и това може да ги направи смешни, когато се озоват пред по-голяма аудитория. Бихте могли да намалите този страх като увеличите доверието си към своите езикови способности с помощта на серия безмилостни упражнения.

 

Направете английския език част от ежедневието си. Започнете да говорите на английски език у дома, четете английски романи, гледайте филмите и новините по английските телевизии, за да подобрите произношението и умението си за слушане. Английските филми със субтитри също така могат да ви помогнат да разширите речниковия си запас. Всички тези упражнения ще ви помогнат да започнете да мислите на английски език.

 

Направете си тетрадка речник, в която всеки ден да записвате непознатите думи на английски език. Използвайте онлайн речниците, ако не разполагате с класически, за да откриете тяхното значение и правилно произношение. Не забравяйте редовно да преглеждате и преговаряте всичко, което сте си записали.

 

Слушайте английска музика. Това е един от забавните начини да увеличите умението си за разбиране и да подобрите произношението си. Възползвайте се от интернет сайтовете, които предлагат текстовете на песните. Запишете си някои от тях и ги четете (или пейте), докато слушате песните.

 

Започнете да решавате онлайн тестове върху английската лексика и граматика. Има стотици безплатни уебсайтове, които бихте могли да използвате. Много от тях предлагат граматични и лексикални упражнения и аудио и видео уроци.

 

Упражнявайте се да говорите на английски език пред огледалото. Друг ефективен начин за проверка на изговора и произношението е да записвате гласа си, докато говорите. Ако започнете да се записвате редовно ще можете да проследите колко добре напредвате с езика.

 

Дръжте в течение своите приятели за усилията, които полагате над обучението си по английски език, за да могат да забележат вашия напредък, защото ако сте достатъчно упорити със сигурност ще го постигнете.

 

За да започнете своето дистанционно обучение по английски език безплатно, заявете своето желание за участие в схемата „Аз мога повече” и изберете своя доставчик на обучение. Имайте предвид, че нямате много време за мислене, тъй като свободните места бързо се запълват.

 

 

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or