Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Развийте своите писмени и вербални умения по английски език

Обучение по английски език със схема Аз мога повече

Как да научим по-добре английския език?

Навярно от известно време си мислите дали да не подадете своето заявление за участие в безплатните дистанционни обучения по английски към някоя от езиковите школи включени в програмата Аз мога повече английски език. Много хора вече получиха своите сертификати, а други тепърва стартират своите онлайн уроци. Можете, подобно на Хамлет, да продължите да си губите времето в мислене, или просто да се присъедините към тях.

 

Английският език е сложен, пълен с правила и още повече изключения. За много хора, които са решили да се заемат с английския език по-късно в своя живот, усвояването му изисква полагането на големи усилия, заради сравнителната сложност на езика като цяло.

 

Ако в момента преминавате през процес на развиване на своето писмено и говоримо ниво на владеене на английски език с помощта на електронните дистанционни обучения, има някои допълнителни неща, които бихте могли да направите, за да си помогнете за по-бързото и ефективно овладяване на езика.

∙ Четете редовно. С помощта на четенето не само ще имате възможност да се насладите на красотата на английския език, но ще задълбочите познанията си върху различните видове структури на изречението, които бихте могли да използвате. Четете различни видове произведения, включително романи, вестници и списания. Ако все още работите върху своето произношение, от време на време прочитайте по някой абзац на глас.

 

∙ Помолете околните да ви коригират, когато правите грешки. На никой не му е приятно, когато го поправят, но без това няма да можете да се справите с научаването на английския език. Помолете англоговорещите си приятели да ви посочват грешките, които правите. Когато започнат да го правят приемайте корекциите, вместо да заемате отбранителна позиция.

 

∙ Направете списък на грешките, които най-често правите. Поставете списъка в предната част на папката или бележника, които използвате. Всеки път, когато забележите, че правите грешка, добавяйте я в списъка. Още един начин за попълване на този списък е да преглеждате материала от лекциите и упражненията от онлайн обучението по английски език и в него да включвате нещата, коментирани от преподавателя.

 

∙ В определен момент се съсредоточавайте върху една от грешките, които се стремите да поправите, докато я разучите. Отделяйте около седмица за всяка една от грешките и опитайте през този период на не допускате определената грешка, докато говорите или пишете на английски език. По този начин ще ви е по-лесно да поправяте грешките си една по една, отколкото ако се опитвате да се съсредоточите върху целия списък от грешки по едно и също време.

 

Потърсете информация за начина, по който бихте могли да станете част от схемата за личностно развитие „Аз мога повече” и включените към нея лицензирани доставчици на обучение.


Щом се уверите, че отговаряте на условията и при малко късмет получите одобрение, веднага бихте могли да започнете своето електронно обучение по английски език.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or