Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Курс Оперативно счетоводство - Аз Мога Повече за 2014-2015

Курс по Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече за 2014 - 2015


   Дистанционен курс Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече за 2014-2015Чрез курса по Оперативно счетоводство с ваучер по програмата Аз Мога Повече 2014-2015 ще придобиете 3-та степен на професионална квалификация по професията Оперативен Счетоводител. Лицензираният Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече - Изоблок ЕООД, Ви предоставя възможността да получите ценни знания по Оперативно счетоводство с Ваучер по един изключително интерактивен начин.


   Продължителността на обучението в курса Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече е 960 учебни часа (или около 9 месеца).

 

   Системата на обучение на Доставчици на Оперативно счетоводство с Ваучер е дистанционна, специално разработена за работещи хора, които ценят свободното си време. Предлаганото по схема Аз Мога Повече Дистанционно обучение по Оперативно счетоводство ще даде възможност на курсистите да повишат професионалната си квалификация (или да придобият нова), без това да се отразява негативно на работното и личното им време.

   Вижте началните дати, които Доставчици на Оперативно счетоводство предлагат на одобрените по схема Аз Мога Повече за професията Оперативен счетоводител ТУК.


   Основните модули, които ще бъдат изучавани по време на дистанционния курс по Оперативно счетоводство по програма Аз Мога Повече за 2014-2015 са:

  • Оперативно счетоводство,
  • Счетоводна отчетност,
  • Компютърно счетоводство,
  • Статистика,

 

   Курс Счетоводство - Дистанционно с Ваучер по Аз Мога Повече 2014-2015както и много други предмети, свързани със задължителната и профилираната професионална подготовка по специалността Оперативно счетоводство. Например, Доставчик на обучение "Изоблок" предлага като част от курса по професия Оперативен счетоводстител и обучение по Английски език. По схема Аз Мога Повече можете да кандидатствате за курс по Английски език, 300 учебни часа (покриват 3 езикови нива). В курса Оперативно счетоводство, модул Английски език ще Ви даде основните познания, които ще са Ви от полза при общуването с англоезични клиенти и партньори.

 

   След приключване на дистанционния курс по Аз Мога Повече за 2014 и 20145-та година, ще придобиете Свидетелство за професионална квалификация по Оперативно счетоводство, професия Оперативен счетоводител, както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по Ваш избор.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or