Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционен курс Дигитални компетенции - Аз Мога Повече 2014-2015

Курс по Дигитални компетенции по схемата Аз Мога Повече 2014-2015

 


   Схемата Аз Мога Повече 2014-2015г. дава възможност на работещите лица да придобият безплатно компютърни умения чрез курса по Дигитални компетенции. Лицензираният Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече - Изоблок ЕООД, Ви предоставя възможността да получите необходимите знания и умения за Начална компютърна грамотност по един изключително иновативен и интерактивен начин.

Дистанционен курс Дигитални Компетенции - с Ваучер по схема Аз Мога Повече 2014-2015


   Обучението в курс Дигитални компетенции по Аз Мога Повече е с продължителност 45 учебни часа. Курс Начална компютърна грамотност е в дистанционна форма, тоест можете да се обучавате, когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие. В курса се изучават 2 модула от офис пакета на Microsoft - MSWord 2007 и 2010, и MSExcel 2007 и 2010. Тъй като тези 2 версии на офис програмите са значително по-различни от по-старите версии от 2003г. на Microsoft - това обучение ще е действително полезно както за начинаещите, така и за по-напредналите в областта на компютърната грамотност.

Начална компютърна грамотност по Аз Мога Повече 2014-2015


   След приключване на курса Дигитални компетенции по Аз Мога Повече ще получите Удостоверение за проведен курс за компютърна грамотност, както и Диплом за проведен курс по изискванията на НАПОО, преведени от заклет преводач на Английски или Немски език, по Ваш избор.

 

 

IVETA Izoblok

Comments (1)

Курс Оперативно счетоводство - Аз Мога Повече за 2014-2015

Курс по Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече за 2014 - 2015


   Дистанционен курс Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече за 2014-2015Чрез курса по Оперативно счетоводство с ваучер по програмата Аз Мога Повече 2014-2015 ще придобиете 3-та степен на професионална квалификация по професията Оперативен Счетоводител. Лицензираният Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече - Изоблок ЕООД, Ви предоставя възможността да получите ценни знания по Оперативно счетоводство с Ваучер по един изключително интерактивен начин.


   Продължителността на обучението в курса Оперативно счетоводство по Аз Мога Повече е 960 учебни часа (или около 9 месеца).

 

   Системата на обучение на Доставчици на Оперативно счетоводство с Ваучер е дистанционна, специално разработена за работещи хора, които ценят свободното си време. Предлаганото по схема Аз Мога Повече Дистанционно обучение по Оперативно счетоводство ще даде възможност на курсистите да повишат професионалната си квалификация (или да придобият нова), без това да се отразява негативно на работното и личното им време.

   Вижте началните дати, които Доставчици на Оперативно счетоводство предлагат на одобрените по схема Аз Мога Повече за професията Оперативен счетоводител ТУК.


   Основните модули, които ще бъдат изучавани по време на дистанционния курс по Оперативно счетоводство по програма Аз Мога Повече за 2014-2015 са:

  • Оперативно счетоводство,
  • Счетоводна отчетност,
  • Компютърно счетоводство,
  • Статистика,

 

   Курс Счетоводство - Дистанционно с Ваучер по Аз Мога Повече 2014-2015както и много други предмети, свързани със задължителната и профилираната професионална подготовка по специалността Оперативно счетоводство. Например, Доставчик на обучение "Изоблок" предлага като част от курса по професия Оперативен счетоводстител и обучение по Английски език. По схема Аз Мога Повече можете да кандидатствате за курс по Английски език, 300 учебни часа (покриват 3 езикови нива). В курса Оперативно счетоводство, модул Английски език ще Ви даде основните познания, които ще са Ви от полза при общуването с англоезични клиенти и партньори.

 

   След приключване на дистанционния курс по Аз Мога Повече за 2014 и 20145-та година, ще придобиете Свидетелство за професионална квалификация по Оперативно счетоводство, професия Оперативен счетоводител, както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по Ваш избор.

Comments (0)

Без Ваучери за присъствено обучение?

Спират издаването на Ваучери за Присъствено обучение по схемата "Аз Мога Повече" 2014-2015?

 

   На 05.04.2013г от няколко Бюра по Труда в страната бе потвърдено, че Ваучери за Безплатно обучение в присъствена форма няма да се издават.

Присъствените курсове по схема Аз Мога Повече 2014-2015 са временно спряни

   Новината не е официално потвърдена от Агенцията по Заетостта, но, според вътрешна и проверена информация, служителите на ДБТ в цялата страна отказват да издават на одобрените и записани за обучение при Доставчик на Обучение лица, ако курсът, за който са се записали, е в Присъствена форма на обучение.

 

   Причината не е ясна - вероятно Доставчиците на присъствено обучение с Ваучери ще бъдат подложени на същата щателна проверка, през която минаха колегите им, предоставящи Дистанционно обучение по Аз Мога Повече 2014-2015.

 

   Запознати коментират, че това е повторение на случая с Дистанционното обучение по схема Аз Мога Повече 2014-2015 и отказа на институциите да издават Ваучери за Дистанционно обучение в продължение на около 4 месеца.

 

   Тази ситуация може да накара много одобрени за Безплатно обучение лица да потърсят Дистанционна форма на обучение за курсовете, за които са получили Уведомления. Това важи с особена сила за хората, които са подали документи и са одобрени за два курса по Аз Мога Повече 2014-2015, тъй като крайният срок за приключване на обученията по схемата е 31.08.2014г.

 

   Издаването на Ваучери за Дистанционна и Смесена форма на обучение продължава - ако желаете да се запишете на Дистанционен езиков или професионален курс, можете да се свържете с Доставчик на обучение по схема Аз Мога Повече, който може да Ви даде пълна информация по темата.


   Доставчици на обучение се надяват, че проверката на Центровете за обучение, които предлагат присъствени курсове с Ваучери, ще приключи по-бързо. Но все пак съветът им към одобрените лица е да не чакат - добре е да завършат обучението си възможно най-скоро, за да могат да се възползват от новопридобитите си знания (по чужд език или компютърна грамотност) и умения. А дали сте одобрени можете да разберете от списъците с одобрени за Ваучери по Аз Мога Повече 2014-2015.

 

     Списъците с одобрени за Ваучери за Безплатно обучение можете да намерите в Бюрата по Труда в страната - тези списъци не са качени в интернет и Доставчиците на Обучение по схема Аз Мога 2014-2015 не разполагат с тях.

 

{plusone}

Comments (0)

Курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече 2014-2015

Безплатен курс по Икономика и Мениджмънт - Дистанционно по схемата Аз Мога Повече

 

   Курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер по Аз Мога 2014-2015Схемата Аз Мога Повече 2015-2020 г. предлага на работещите лица възможност за безплатно професионално обучение по специалност Икономика и Мениджмънт. Изоблок ЕООД е лицензиран Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече и чрез нашия курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер ще придобиете необходимите знания и умения по специалността.

 

  Курс Икономика и Мениджмънт - Дистанционно е сред най-предпочитаните курсове по програма Аз Мога Повече - дава възможност за бъдеща професионална реализация в сферата на Икономиката и Мениджмънта, както и множество знания в областта.

 

   Обучението в курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече е с продължителност 960 учебни часа, формата на обучение е дистанционна. Дистанционното обучение по Аз Мога Повече 2015-2020 се провежда на Вашия компютър, във Вашия дом, когато Вие имате необходимото време по един изключително иновативен и интерактивен начин.

 

   Курс Икономика с Ваучер е много търсен и предпочитан за повишаване професионалната квалификация на работещите лица. Той дава възможност за по-нататъшно развитие на лицата, които са го преминали - включително за стартиране на собствен бизнес. Това е от особено значение за тези от вас, които желаят да предприемат тази стъпка и да работят за себе си. Наред с дисциплините с чисто икономически характер, в курс Икономика с Ваучер се изучава и чужд език (английски), който ще ви даде още малко увереност в собствените възможности.

 

Дистанционен Курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер по Аз Мога 2014-2015

     В процеса на обучение по Икономика и Мениджмънт - Дистанционно обучение ще придобиете съществени знания по Макроикономика, Микроикономика, Право, Бизнес комуникации, Мениджмънт и още много предмети, свързани със задължителната и профилираната професионална подготовка по специалността Икономика и Мениджмънт.

 

 

Доставчици на Дистанционен Курс Икономика и Мениджмънт - Аз Мога 2014-2015

   След успешното приключване на дистанционния курс по Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече за 2014-2015, ще придобиете Свидетелство за професионална квалификация, както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по избор.

Comments (0)

Обучавайте се дистанционно чрез Аз Мога Повече 2014-2015

Дистанционно Обучение по Аз Мога Повече

Аз Мога Повече 2014-2015 – вече се издават Ваучери в Дистанционна форма

   Имаше доста спекулации дали Дистанционното Обучение по „Аз Мога Повече“ ще бъде подновено. Припомняме Ви, че скоро след края на приема на документи по „Аз Мога Повече“, издаването на Ваучери за Дистанционна и Смесена форма беше временно спряно от Агенция по Заетостта. Причините – промени, които се извършват от Агенцията.

   Минаха няколко месеца, но издаването на Ваучери за Дистанционна форма на Обучение по Аз Мога Повече така и не беше подновено. Това доста изнерви одобрените курсисти, тъй като техния брой се увеличаваше с всеки изминал ден. Някои от тях вече започваха да мислят, че повече няма да има Дистанционна форма, което още повече внесе смут сред одобрените кандидати по „Аз Мога Повече 2014“.

   В крайна сметка,  в края на месец Март 2013-та година издаването на Ваучери за Езикови и Професионални курсове в Дистанционна и Смесена форма по „Аз Мога Повече 2014-2015“ бе подновено.

Издават се Ваучери за Дистанционно обучение по програма Аз Мога Повече 2014

   Въпреки това, парите отпуснати от Европейския Социален Фонд за „Аз Мога Повече“ са крайно недостатъчни за всички кандидати, отговарящи на условията за отпускане на Ваучери за Безплатно Обучение. По думи на представители, на Агенция по Заетостта, повечето курсисти са кандидатствали за два курса, като са си избрали доста скъпи обучения.

   По схема „Аз Мога Повече“ в Дистанционна Форма, можете да се обучавате за Езикови курсове – чужди езици, каквито са например: Английски език, Френски език, Испански и Немски език. Езиковите курсове се отнасят към Ключови Компетенции, към които се отнасят също и Дигиталните Компетенции.

   Ако по програма „Аз Мога Повече 2014-2015“ сте кандидатствали за Безплатно Обучение с  Ваучер за Дигитални компетенции, то ще можете да се обучавате в Дистанционна форма за курсове „Начална Компютърна грамотност“, „Adobe Photoshop“, „Adobe Illustrator”, “DreamWeaver”, “Corel Draw”.

   Освен обучения по Ключови компетенции, по програма „Аз Мога Повече“ се предлагат също и Професионални курсове. Обученията, които се предлагат в Дистанционна или смесена форма на обучение по „Аз Мога Повече“, зависи от това дали в курса е включена практика. Например, обучения като: Водач на МПС, Курс за Готвач, Маникюр и Педикюр, Фризьорски курс, Курс по Козметика и други се организират от Доставчиците на Обучение в Смесена форма на обучение. Обучения по „Аз Мога Повече“, които се предлагат изцяло  в Дистанционна форма са: „Електронна търговия“, „Икономика и Мениджмънт“, „Курс по Текстообработка“, „Оперативно Счетоводство“.

 

   Ако сте кандидатствали за подобен курс по схема „Аз Мога Повече“ и искате да се обучавате Дистанционно, ще можете да избирате измежду Доставчици на Обучение, които предлагат курсове по „Аз Мога Повече“ на територията на цялата страна.

 

 

{plusone}

Comments (0)