Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционно обучение с Ваучери по Аз Мога Повече

Дистанционното обучение по програма Аз Мога Повече 2014-2015 - удобство за работещите курсисти

 

  Схемата Аз Мога Повече 2014-2015 е инициирана от Агенцията по Заетостта по ОП Развитие на Човешките Ресурси. Нейната целева група са работещите лица, като целта й е да им даде възможност Безплатно да повишат професионалната си квалификация или да придобият нова.

  За да се постигне това, схемата Аз Мога Повече 2014, финансирана от Европейския Социален Фонд - ЕСФ, предлага на одобрените кандидатствали в срока 15.10 - 02.11.2012г лица да получат Ваучери за Безплатно обучение.

  Курсовете, които Центровете за Обучение организират по схемата Аз Мога за 2014 и 2015, са разнообразни: за усвояване на ключова компетенция (езиково обучение - Английски, Немски, Френски, Испански език - или курс Дигитални компетенции) или за придобиване/повишаване на професионална квалификация (курс Текстообработване, курс Фризьорство, курс Електронна търговия, курс Заваряване, курс Икономика и Мениджмънт и т.н.). Сред най-популярните курсове са Икономика и Мениджмънт - Дистанционно обучение, Оперативно счетоводство - Дистанционно обучение, Английски език - Дистанционно обучение и Немски език - Дистанционно обучение.

  Поради спецификата на целевата група на схемата Аз Мога Повече 2014-2015, все по-търсено от одобрените лица за Ваучери за Безплатно обучение е Дистанционното обучение.

 

  Дистанционно обучение с Ваучери по схемата Аз Мога Повече 2014-2015Отличителната характеристика на Дистанционното обучение по програма Аз Мога Повече 2014-2015 e УДОБСТВОТО, което имат обучаемите. При Дистанционното обучение с Ваучери, всички необходими за провеждането на курса материали са качени в специална интернет-базирана платформа. До нея всеки курсист по програмата Аз Мога Повече 2014-2015 има денонощен достъп чрез потребителско име и парола, предоставени му от Доставчика на Обучение. Тя му дава възможност да се обучава в СВОЕТО СВОБОДНО време, да напредва със собствено темпо, получавайки подкрепа и отговор на възникналите въпроси от квалифициран преподавател по време на онлайн-консултациите. Така ще спестите ВРЕМЕ и СРЕДСТВА за придвижването до учебната зала, ще имате възможност сами да определяте учебния си график и колко пъти да преговаряте уроците, които сте преминали.

  Важно е да се спомене, че някои професионални курсове по Аз Мога Повече 2014-2015 се организират в смесена форма на обучение. Това са курсовете Фризьорство, Козметика, Маникюр,Педикюр и Ноктопластика, Готвач, Заваряване, Водач на МПС - при тях практическата част на курса се провежда в присъствена форма, по график, съобразен с работното време на обучаемите.

 

{plusone}

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or