Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Доставчици на обучение с Ваучери

Всички доставчици трябва да имат лиценз от НАПОО и да бъдат одобрени от "Агенцията по Заетостта". 

Аз ли избирам доставчика си на обучение по Аз Мога Повече?

  Да, Вие сами го избирате. Важно е да знаете, че не сте ограничени от местоположението си при избора на Доставчик на Обучение - благодарение на дистанционното обучение с Ваучери, Вие можете да преминете курс за квалификация или преквалификация дори, ако Доставчикът е от Варна, а Вие сте в Ямбол, Силистра или Казанлък.

На какво да обърна внимание при избора си?

  Когато избирате доставчик на обучение с Ваучери по схемата Аз Мога Повече за 2014-2015, имайте предвид следните критерии:

  1. Добрият доставчик дава възможност на обучаемите да задържат учебниците си.
  2. Предоставя обучение безплатно и без скрити такси.
  3. Изборът на Доставчик на Обучение може да повлияе на ефективността на обучението.

Какво представлява обучението?

  То се провежда под две форми - присъствено и дистанционно обучение - най-подходящото за работещите курсистиПри присъственото обучение се събира група в помещение, осигурено от доставчика, в определен от него час и график. При дистанционното (онлайн) обучение - курсовете се провеждат с помощта на Интернет в удобно за курсиста време.

Дистанционно обучение по схема Аз Мога ПовечеКакво ми е необходимо, за да се обучавам онлайн?

  Нуждаете се от компютър с интернет връзка, микрофон и слушалки (за провеждане на онлайн консултации с преподавателя), както и елементарни компютърни умения.

В рамките на какъв период мога да използвам учебните материали?

  Те са на Ваше разположение по всяко време в рамките на периода на обучение.

Мога ли да отсъствам?

  Можете да отсъствате, но това трябва да става в рамките на разумното. Трябва да сте спазили задължителния брой присъствия.

Какво получавам от целия курс на обучение по програмата Аз Мога Повече 2014 и 2015?

  Доставчикът на Обучение с ваучери по схема Аз Мога Повече за 2014 предоставя Сертификат за професионална квалификация на успешно завършилите курса.

 

Как да се запиша за дистанционен курс по Икономика и Мениджмънт по схемата Аз Мога?

 

    За да се обучавате Безплатно чрез Ваучер по Аз Мога Повече 2014-2015 трябва да сте одобрени от Агенцията по Заетостта. Дали сте одобрени, можете да проверите на място в Бюрото по Труда, където сте подали документи през 2012-та година. Там има списъци с одобрените за Безплатно обучение лица. (Важно е да знаете, че списъкът с одобрени за получаване на Ваучери по Аз Мога Повече 2014 лица не може да се намери в интернет.)

 

     След като получите Уведомлението си от Бюрото по Труда, че сте одобрени за изучаването на Икономика и Мениджмънт, можете да се свържете с Доставчика на Обучение, за да проверите кога е най-скорошната дата за начало на курса с Ваучери. Имайте предвид, че обучението Ви трябва да приключи преди 31.08.2015г, защото тогава е краят на схемата Аз Мога Повече 2014-2015.

 

     Тези напътствия са валидни за одобрените лица за всеки един курс по програмата - Икономика и Мениджмънт, Оперативно счетоводство, Английски език и пр. За повече подробности, потърсете Доставчик на обучение, който предлага тези курсове.

 

 

 

{plusone}

Comments (22)

Аз Мога Повече 2014-2015

Приемът на документи за програмата Аз Мога Повече 2014-2015 започва на 15.10.2012г.

В началото на месец септември от Агенция по Заетостта обявиха, че приемът на документи за новата схема Аз Мога Повече 2014-2015 ще се забави с около месец.

 

Предполагаемото име на програмата Аз Мога Повече за 2012-та година е "Аз Мога Да Успея".

Актуалните новини са, че в началото на месец октомври ще бъде обявено официално началото на приемането на документи и заявления за програмата Аз Мога Повече 2014.

 

Поради големия наплив от желаещи да се възползват от възможността да се обучават безплатно с ваучери, някои от доставчиците на обучение по Аз Мога Повече 2014-2015 предлагат на своите бъдещи обучаеми да се абонират за информационния бюлетин. Неговото единствено предназначение е да Ви информира за началото на приема на документи в Бюрата по труда. Колкото по-рано подадете документи, толкова по-голям е шансът Ви да бъдете сред първите одобрени. НЕ ГО ПРОПУСКАЙТЕ!

 

 

 

{plusone}

Comments (0)

Прием на документи - АКТУАЛНО за програмата Аз Мога Повече 2014-2015

Актуална информация за програма АЗ МОГА ПОВЕЧЕ 2012 - бланки за кандидатстване за безплатно обучение с ваучери

 

Приемът на документи за участие в програмата Аз Мога Повече 2014-2015 започна на 15.10.2012г. Новите актуализирани бланки – Декларация и Заявление за кандидатстване по образец можете да изтеглите от страницата на Доставчик на Обучение. Подаването на документи ставаше в Бюрото по Труда във Вашия град - за градовете София, Бургас, Пловдив проверете кое от Бюрата отговаря за Вашия район.

 

Край на приема на Заявления за участие в схема Аз Мога Повече 2014-2015

 

Краен срок за подаване на заявление и декларация, за кандидатстване по схемата Аз мога повечеВече е ясен и крайния срок за подаване на документи, за кандидатстване по програма Аз Мога Повече. На 02.11.2012г. е крайната дата, в която желаещите да получат ваучер за безплатно обучение имат възможност да подадат документи, сочат от Агенция по Заетостта. От Бюрата по Труда в София, Пловдив, Варна, Бургас информират, че има големи опашки, затова молят желаещите да кандидатстват за Безплатно обучение с Ваучер да попълнят предварително Заявленията си за кандидатстване.

 

 
Comments (0)

Текуща Информация за схема Аз Мога Повече 2014-2015

Важно за сроковете за кандидатстване, за Ваучери за безплатно обучение по схема Аз Мога Повече 2014-2015

Кандидатстващи за програмата Аз Мога Повече 2014-2015

 

Интересът към програма Аз Мога Повече 2014-2015 към Агенцията по Заетостта е огромен! Не се бавете – подайте документи веднага! Потвърдена Информация от Агенцията по Заетостта е, че документите на кандидатите се преглеждат по реда на подаването им, т.е. първо ще бъдат одобрени тези, които първи са подали документи за кандидатстване за получаване на Ваучер за Безплатно обучение.  

 

 

 

ВАЖНО: Приемът на документи за текущото издание на програма Аз Мога Повече 2014-2015 приключи на 2-ри ноември. Ако желаете да получавате актуална информация за схемата, както и за евентуален нов прием на документи, можете да се регистрирате за информационния бюлетин на Доставчик на Обучение.

 


Ако все още очаквате информация дали сте одобрени за получаване на Ваучер за Безплатно обучение по схемата Аз Мога Повече 2014-2015, можете да проверите в Бюрото по Труда, където сте кандидатствали. В Бюрата по Труда се изнасят списъци с одобрените по Аз Мога 2014-2015 лица. За съжаление, в интернет няма изнесен списък с одобрените или неодобрените за получаване на Ваучери лица - единственият начин е да се свържете с Бюрото по Труда или да проверите на място.

 

 

 
Comments (0)