Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Новини за Аз Мога Повече

"Хаос в програмата Аз Мога Повече"

Разяснения относно схема Аз Мога 2014-2015 - част от ОП РЧР

Както ясно се вижда в репортажа на Нова ТВ, чакането за пускането на Дистанционното Обучение все още продължава.

Припомняме Ви, че приемът на документи за кандидатстване за безплатен курс приключи още ноември месец и няколко седмици по-късно, започна одобрението по схема Аз Мога Повече 2014-2015. Въпреки това, от Агенция по Заетостта прекратиха издаването на Ваучери за Обучение в Дистанционна форма и все още не е подновено.

 

Дългото чакане предизвика силно недоволство сред желаещите да се обучават Дистанционно за курсовете, за които са одобрени. (Важно: ако все още не знаете дали сте одобрени, можете да проверите това на место, в Бюрото по Труда, където сте кандидатствали. Там са изнесени списъци с одобрените по схема Аз Мога 2014-2015. В интернет няма публикуван списък с одобрените за получаване на Ваучер.

 

В края на Февруари - на среща с Доставчиците на Обучение стана ясно, че Дистанционно Обучение ще има!

Промените, които извършват от Агенция по Заетостта са към своя край и Доставчиците на Обучение съветват курсистите желаещи да се запишат за Дистанционен Курс по схема "Аз Мога Повече" да проявят още малко търпение, защото много скоро ще бъде подновено издаването на Ваучери за тази форма на обучение от Агенция по Заетостта.

 

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or