Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Програмата "Аз мога" 2014-2015

Агенция по заетостта обявява като част от оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" схемата "Аз мога повече 2014-2015".

Какво представлява програмата Аз Мога Повече за 2013-2014-2015?

   Тя предлага възможност за обучение с ваучери. Одобрените от Агенцията по заетостта лица могат да изберат Доставчици на обучение, които предлагат безплатни курсове по програмата Аз Мога Повече 2014-2015.

Кой може да се възползва от програмата "Аз мога повече 2014-2015"?

   От тази схема за безплатно повишаване на квалификацията или придобиване на нова могат да се възползват работещи в частния сектор лица или самонаети лица (собственици на фирми).

obuchenie-distancionno-az-moga-poveche-2012-2013-2014Как да кандидатстваме за Дистанционно обучение с Ваучери?

   За да кандидатствате за обучение с ваучери за желаните от Вас курсове, трябва да посетите Бюрото по Труда към Агенцията по заетостта, където да попълните необходимите документи (заявление за кандидатстване по програмата Аз Мога Повече 2014-2015) и да заявите желаните от Вас безплатни курсове.

 

   Можете да кандидатствате за два курса - един за професионална квалификация и един за усвояване на ключова компетентност. Курсовете Икономика и Мениджмънт и Оперативно счетоводство в Дистанционна форма са сред най-желаните професионални обучения. Дистанционното обучение по Немски език или по Английски език са най-търсените езикови курсове.

Кой ще ме одобри за курса, за който съм подал документи по програма Аз Мога Повече? А кой ще проведе обучението, което искам?

   Одобряването на кандидатствалите по Програмата Аз Мога Повече 2013-2014-2015 лица се извършва от Агенцията по Заетостта.

 

   Обученията се провеждат от Доставчици на обучение с Ваучери. След като бъдете одобрени от Бюрото по Труда и получите Уведомлението си за конкретния курс, трябва да потърсите фирма, която да проведе обучението. Тези фирми се наричат Доставчици на обучение. Повече за тях можете да научите в ТАЗИ СТАТИЯ.

 

   За да разберете дали сте одобрени, трябва да потърсите списък с одобрените лица за обучение по схема Аз Мога 2014-2015. Такъв списък можете да намерите в Бюрото по Труда, където сте подали документи.

Коментари (2)

500 оставащи символа

Cancel or

  • Super User
    @Чавдар Бабачев , в момента няма обявен прием на документи по схема Аз Мога Повече. Можете да се абонирате тук: http://www.e-obuchenie.bg/biuletin/informacionen-biuletin.html , за да получавате актуална информация за всичко, свързано с Аз Мога.
  • Чавдар Бабачев
    Здравейте , към днешна дата може ли да се кандидатства по тази програма ?