Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Трикове за дълготраен маникюр, взети от професионалистите

Курсове с ваучер по маникюр и педикюр по програма аз мога повече

Интересни техники за маникюр и педикюр

За никого не е тайна, че дамите са царици на триковете за всяко нещо. Изключение не прави и маникюрът, който е свещена част и ритуал от тяхната класна и безупречна визия. Ако се съберете на една маса с няколко жени, ще си отидете научени с поне десет хитринки за по-здрав и по-красив маникюр. Такива малки тайни ди надават и професионалните маникюристи, които с опита си  са се научили на различни трикове за по-изящни нокти. Това са лесни методчета, които можете да прилагате в домашна обстановка, които не изискват много време, нито средстава, а само постоянство и желание за изящни ръце и маникюри.

 

Първата от хитринките, които ни издават маникюристите е грижата за кутикулите на ноктите. Много дами ги пренебрегват и въобще не им обръщат внимание. Това е сериозна грешка, която е добре да поправите веднага. Изполzвайте специални масла, които ги омекотяват и по-лесно се премахват след това. Когато кутикулите на се меки и при опит за отстраняването им, често пъти се получават ранички, както иболезнено усещане. Козметичната индустрия предлага най-различни видове масла, които да изпозлвате, като ги използвате, желателно, всяка вечер преди лягане.

 

Сред важните трикове  за перфектен и дълготраен маникюр е, да не лакирате ноктите си веднага щом сте излезли от банята. Така площта на ноктите, заради топлота вода се увеличава, а когато нокътят изсъхне той се въвръща в нормалния си вид, а това води до разрушаването на здравината на лака, който сте нанесли върху него.

 

След като разбрахте какво не трябва да бъде състоянието на ноктите ви преди нанасянето на лака, сега е време да обърнете внимание как трябва да нанасяте лака върху тях. Никога не слагайте повече от 2 слоя лак, защото вероятността да ви се обели на следващия ден е гарантирана, а досдадният момент на чакането да ви изсъхнат ноктите ще се удължи многократно. За съжаление доста често специалните изсушители за лак за нокти доста често не помагат, затова нанасяйте разумно - по два равномерни пластта. Добре е да бъдат два слоя, защото вторият дава наситеност на цвета. Следващият трик, с който ни подучват професионалните маникюристи е след като си сложим лака да изчакаме около пети или десет минутки, след което да минем лакираните си нокти под студена струя вода. Така можете да го повторите няколко пъти. Вероятно се чудите това пък защо? Защото студената вода втвърдява лака, а и запазва истинския му цвят по-дълго.

 

Мникюристите ни съветват да изпозлваме основа преди да нанесем цветния лак. Това е добре да се прави, защото доста често лаковете са по-силно концентрирани, заради боядисващите вещества, които се съдържат в него, а основата би ги предпазила от разрушаване. След като се лакирате, е хубаво да нанесете топ лак, който според маникюристите е задължителен завършек за изрядния маникюр. Топът придава блясък и лъскавина, както и пази лака от обелване доста дълго време.

Курс по маникюр и педикюр от доставчик на обучение 

След като научихте тези малки хитринки, които ни дадоха професионалните маникюристи, е добре да започнете да ги спазвате. А пък, ако ви харесва да се занимавате с правенето на маникюри и педикюри и искате да се сдобиете с професионални знания и практически опит, можете да се възползвате от безплатните курсове по „Маникюр, педикюр и ноктопластика”, който схемата „Аз мога повече” осигурява на лицата, желаещи да сменят своето професионално направление. Доставчиците на обучение, осигуряват за всеки записал се на професионалния курс по „Маникюр, педикюр и ноктопластика” база, където да провеждат практическата си част. Обичайно местата за практическо обучение са козметични салони, които са водещи в козметичния бранш. Доставчиците на обучение осигуряват за курсистите си екип от професионалисти, които са с дългогодишен опит и са в напълна готовност да предадат уменията и знанията на обучаващите се.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or