Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Курс по Икономика и Мениджмънт

Онлайн курсове по икономика и мениджмънт

Какво представляват икономиката и мениджмънтът?

Европейският социален фонд финансира редица безплатни професионални курсове с помощта на програмата „Аз мога повече”. Дистанционното обучение по икономика и мениджмънт е едно от най-предпочитаните, след обученията по чужд език. Но защо всички са се втурнали да стават мениджъри и икономисти, след като толкова предприятия фалират, и след време може въобще да няма какво да управляват?

 

Истината е, че електронното обучение по икономика и мениджмънт би могло да ни научи на най-простото правило, което гласи да не използваме повече, от колкото можем да си позволим. В нашата консуматорска епоха, която ни кара да купуваме все повече ненужни неща, всички имаме нужда да повишим финансовата си култура.

 

Повечето хора смятат, че икономиката се ограничава до проучването на данъчни таблици и борсови инвестиции, но нейният обхват е много по-широк. Основната цел на икономическия анализ е да се разбере разпределението на ресурсите, с които разполагаме. Тя се занимава с въпроси, подобни на тези:

 

∙ Кое определя избора на потребителите?
∙ Може ли да се определи стойността на едно дърво, животински вид или
на цяла екосистема?
∙ Какви са алтернативите на настоящите вътрешни политики свързани със
здравеопазването или социалната система?
∙ Системата на свободния пазар осигурява ли най-доброто разпределение на ресурсите?

 

Мениджмънтът и икономиката са дисциплини, занимаващи се със създаването на условия за производство и разпространение на стоки и услуги, с цел поддържане и подобряване на човешкия живот. Водещото намерение на специалистите от тази сфера е така да разпределят ограничените икономически ресурси, че при минимални разходи да получат максимална полза.

 

При всички положения преминаването на онлайн обучението ще увеличи способността ви да разбирате последиците от текущите събития по целия свят. Ще откриете, че икономиката е идеален курс на обучение за придобиване на подход за решаване на проблеми на въпроси свързани с международната търговия, благосъстоянието на обществото, конкуренцията между предприятията, управлението на природните ресурси, развитието на третия свят, финансирането и международните политически системи.

 

Работодателите ценят високо уменията, придобити при обучението по икономика и мениджмънт. То развива добре аналитичните способностикато критическо мислене, решаване на проблеми, сравнителен анализ. Икономическото познание може да бъде приложено както у нас, така и в чужбина. Преминалите успешно дистанционен курс на обучение по икономика и мениджмънт могат да се реализират в следните области от частния и държавния сектор:

 

∙ образование

∙ банково дело

∙ финансиране

∙ международна търговия

∙ политика

∙ публична администрация

∙ консултиране

∙ управление ресурсите на околната среда

∙ международно планиране на развитието

∙ маркетинг

Как да запишем курс по икономика и мениджмънт?

Икономика и мениджмънт с програма Аз Мога Повече Със сигурност някоя от тези области представлява интерес за вас. Доставчиците на обучение не спират да отварят нови свободни места за професионалните обучения по икономика и управление, които все по-бързо се запълват. Ако желаете да използвате шанса за безплатно обучение, разберете повече за програмата „Аз мога повече” и включените към нея лицензирани центрове за професионално обучение.

 

Икономика и мениджмънт с програма Аз Мога Повече със сигурност някоя от тези области представлява интерес за вас. Доставчиците на обучение не спират да отварят нови свободни места за професионалните обучения по икономика и управление, които все по-бързо се запълват. Ако желаете да използвате шанса за безплатно обучение, разберете повече за програмата „Аз мога повече” и включените към нея лицензирани центрове за професионално обучение.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or