Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционен курс по Оперативно счетоводство

Безплатни курсове по оперативно счетоводство по програма Аз мога повече

Защо оперативно счетоводство по програма Аз мога повече?

Гъвкавите Дистанционни курсове по програма Аз мога повече оперативно счетоводство по интернет, даващи възможност за професионална квалификация и преквалификация, са вече предпочетени от огромен брой потребители. Ефективен и удобен начин за обучение, особено на работещи хора, онлайн курсовете, базиращи се на достиженията на съвременните технологии, не само осигуряват равен достъп до образование, но и създават комфорт на обучението, което става  с индивидуално избрано от всеки участник темпо на учене, при това в удобно за него време и място.

 

Сред най-търсените е дистанционен курс по оперативно счетоводство. Участниците в обучението ще усвоят основни теоретични и практически знания в областта на счетоводната отчетност – нормативни уредби, счетоводни документи и операции, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване, финансов и счетоводен контрол, приходи и разходи  и др.

Едновременно с това ще се придобият и умения за работа със счетоводната информация, за водене на документацията на фирмата, за изготвяне на счетоводни справки, за начисляване на социални и здравни осигуровки, за работа със счетоводни програми. А в края на дистанционния курс по Оперативно счетоводство, след полагане на предвидения изпит, обучаващите се ще получат документ, удостоверяващ придобитата професионална квалификация, която ще им позволи да водят счетоводство и счетоводна отчетност на малки и средни предприятия.

 

Ако искате да се реализирате в тази сфера и да бъдете конкурентноспособни, обърнете се към Център за Професионално Обучение и доставчик на обучение. Чрез него може да проучите възможностите за Дистанционно обучение и да се запишете в желания курс. Интерактивните уроци и уроците на живо с квалифицирани преподаватели, осигуряват достъпно , интересно и качествено обучение, успешният резултат от което зависи единствено от личната мотивация, от желанието за знания и развитие.

 

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or