Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционното обучение в полза на обучаваните

Дистанционно обучение от дсотавчик с ваучери

Записване за курс по оперативно счетоводство с ваучер

Една от основните цели на дистанционната форма на обучение, предлагана от програмата „Аз мога повече“ , е пълно съобразяване с вашето работно време или ежедневие. Напълно съобразени и създадени във ваше удобство, без да променят вашия ритъм на живот, дистанционните ни курсове на обучение по „Икономика и мениджмънт“ „Оперативно счетоводство“ и др. са идеално решение, ако търсите знания или искате да се специализирате. Предназначени за хора, които желаят да се развиват в кариерата си или търсят развитие, нашите курсове за дистанционно обучение са подходящи за хора, намиращи се в по- отдалечени райони. Строгия график на работа, здравословни причини или липсата на средства в случая не са проблем.


Значителни са предимствата на дистанционната форма на обучение, като вие сами избирате удобното за вас време за провеждане на курса и разполагате с образователни материали непрекъснато.

 

Как да изберем програмата за обучение, която най-точно отговаря на нашите нужди? Множество са програмите с дистанционна форма на обучение, предлагани от програмата „Аз мога повече“. Ако имате колебания относно избора може да се обърнете към наши специалисти, които ще бъдат на ваше разположение непрекъснато. Курсът по „Оперативно счетоводство“ е част от дистанционната форма на обучение по програмата „Аз мога повече“.


Добро познаване на нормативните актове, свързани със счетоводната отчетност, вътрешния финансов контрол, данъчното и осигурителното право, реда и условията за извършване на осчетоводявания и инвентаризации, организацията на първичната отчетност и вида на първичните счетоводни документи са необходими за един оперативен счетоводител, знания, които може да получите от своя дом чрез нашите курсове.


Високото търсене на нашите специалисти повишава тяхната мотивация и решителност.


Успех!

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or