Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционно обучение по Английски език

Аз мога повече английски език с ваучер

Курсове с Аз мога повече английски език 

Ако искате да научите с програмата Аз мога повече английски език, но работният график и домашните задължения не позволяват участие в присъствени езикови курсове, то Дистанционното обучение по Английски език е чудесна възможност да се научи в говорима и писмена форма този популярен език, чието използване все повече се налага. В страната има вече достатъчно лицензирани Доставчици на обучение, които предлагат онлайн курсове по предпочитания чужд език.

Обучението е построено на аудио и видеоматериали, които позволяват да се усвои звученето на думите и фразите, да се получат теоретични и практически знания и умения. Дистанционното обучение по Английски език дава възможност за езиково обучение по индивидуално избран график, като интензивността може да се променя при желание.

Чрез интерактивните уроци на доставчик на обучение оперативно счетоводство се получава квалифицирана помощ  при усвояване на новите знания, при възникнали затруднения и въпроси, на които преподавателят може да отговори по имейла или в определените за уроци на живо и за консултация дни. Непрекъснатият и лесен достъп до учебния материал позволява преговор и повторение, колкото пъти е нужно.

По време на Дистанционното обучение по Английски език ще се изучават правилата на английската граматика и фонетика, правилата за четене на гласните и съгласните букви и техните съчетания, богат запас от лексика, разговорни клишета и техника на превода. Освен това се усвоява правилната артикулация на звуци, изграждане на фрази, задаване на пълни и точни въпроси, участие в диалог.

От Дистанционното обучение по Английски език през интернет могат да се възползват хора от цялата страна, независимо къде живеят. От комфорта на своя дом лесно, достъпно и в кратки срокове, може да получите качествено обучение в желаната насока.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or