Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Старт на Дистанционното обучение

ОФИЦИАЛНО Е:

Дистанционното обучение с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2014-2015 стартира!

distancionno-obuchenie-dostavchici-na-obuchenie 

 

   По официална информация на Агенцията по Заетостта от 26.03.2013г. Бюрата по Труда в страната могат да издават Ваучери за Дистанционно обучение на одобрените лица.

 

   Това означава, че, ако сте вече записани за Дистанционен курс по схема Аз Мога Повече 2014-2015 и имате фиксирана дата за начало на обучението, вече можете да сте спокойни, че курсът наистина ще започне!

 

   Ако сте одобрени за получаване на Ваучер за Безплатно обучение, но сте от лицата, предпочели да не взимат все още своето Уведомление, докато не излезе официалното потвърждение на новината за пускането на Дистанционното обучение, то вече можете да отидете до Бюрото по Труда и да получите документа си, след което да се запишете за търсения от Вас курс на обучение при Доставчик на Обучение.

 

   Ако сте от лицата, които до този момент ежемесечно удължаваха срока на Уведомлението си, изчаквайки "пускането" на Дистанционното обучение - вече можете спокойно да се запишете на курса, за който сте одобрени, ако той е в дистанционна или смесена форма.

 

   Доставчик на Обучение с Ваучери "ИЗОБЛОК" ЕООД припомня, че организира множество курсове по схема Аз Мога Повече:

 

{plusone}

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or