Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Злоупотреба с Аз Мога Повече 2014-2015

Злоупотребите по схема Аз Мога Повече 2014-2015 са ликвидираниРазкрити са злоупотреби по Аз Мога Повече – връщат във фонда на схемата над 500 000 лв!

 


   За последните 3 г. секторът "Фондове на ЕС", който разследва измами на фирми, регистрирани като Доставчици на Безплатно Обучение по схемата Аз Мога 2014-2015, е разкрил злоупотреби за около половин милион лева, като на година работи по приблизително 15 случая, сочат от вестник „24 часа“ .

 

Защо тази новина е добра?

 

   Разкриването на опитите за измама по схемата Аз Мога Повече 2014-2015 означава, че отклонените пари няма да бъдат изплатени на злоупотребилите Доставчици на Обучение с Ваучери, а ще бъдат използвани в настоящата схема Аз Мога Повече 2014.

 

   По този начин бюджетът на настоящата схема ще бъде увеличен с още половин милион лева. Така повече кандидатствали по Аз Мога лица ще бъдат ОДОБРЕНИ за Ваучери за Безплатно обучение.

 

   Освен това, гарантирано е, че след проверките на сектор "Фондове на ЕС", като действащи Доставчици на Обучение по Аз Мога Повече 2014-2015 ще останат само НАДЕЖДНИ, СИГУРНИ Центрове за Професионално Обучение.

 

    За да проверите дали сте одобрени за обучение с Ваучери, можете да посетите Бюрото по Труда, където сте подали документи за получаване на Ваучери - във всяко Бюро по Труда има списък с одобрените по Аз Мога 2014-2015 лица. Можете да се свържете със служителите на Бюрото по телефона и да проверите до кой номер са стигнали при одобряването на кандидатите по Аз Мога. За съжаление, списъкът с одобрени за безплатно обучение по схема Аз Мога Повече 2014-2015 не е качен в интернет.

 

 

{plusone}

 

Коментари (4)

500 оставащи символа

Cancel or

 • Super User
  @Julia , веднъж започнали обучението си при конкретен Доставчик на Обучение, не можете да го смените. Що се отнася до преподавателя - ако от фирмата-Център за Обучение - са склонни да направят промяна, няма проблем. Това е въпрос, който трябва да обсъдите с тях.
 • Julia
  мога ли да си сменя доставчика на обучение? Не може ли поне преподавателя си?
 • Super User
  @Stoqn , най-добрата новина е, че след като приключат проверките по схемата Аз Мога Повече 2012-2013, ще можете да бъдете сигурни, че, при който и Доставчик на Обучение да се запишете, той ще бъде коректен и обучението по избрания от Вас курс ще премине успешно.
 • Stoqn
  Hubavo e che niakoi kontrolira procesa, I to predi da e stanalo kasno...