Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Новини за Дистанционното обучение по схема Аз Мога Повече 2014 и 2015

Новини за Дистанционното Обучение

Информация за Дистанционните Курсове по схема Аз Мога Повече 2014-2015

 az-moga-poveche-kandidatstvane-2013-2014  Скоро ще стартира Дистанционното Обучение. Има сериозно раздвижване в Агенция по Заетостта по въпроса за Дистанционното обучение по схема Аз Мога Повече. Повече. Много скоро ще получите конкретни дати и срокове за започване на всички обучения в дистанционна или смесена форма на обучение по схемата Аз Мога Повече за 2014 и 2015 година. За да сте в крак с последните новини за дистанционното обучение по схема Аз Мога Повече за 2014-2015 година можете да следите нашия блог или да се абонирате за информационния ни бюлетин Аз Мога Повече.

 

    Ако търсите информация дали сте одобрени за Ваучер по схемата Аз Мога 2014-2015, Доставчиците на обучение с Ваучери препоръчват да отидете на място в Бюрото по Труда, където сте подали документи, за да проверите дали сте одобрени. Там се изнасят списъци с одобрените за Ваучери лица и списък с неодобрените за безплатно обучение по схема Аз Мога Повече 2014.

 

    Противно на очакванията, в интернет не е публикуван списък с одобрените за обучение по Аз Мога. В интернет има единствено списък с Доставчиците на обучение, които са одобрени за работа с Ваучери по схемата.

 

     Доставчиците на Обучение препоръчват в момента, в който разберете, че сте одобрени, да се свържете с Доставчик на Обучение с Ваучери, който предлага търсения от Вас курс, за да проверите кои са най-скорошните дати за начало на обучението Ви по Аз Мога Повече. Това е важно, защото крайният срок за приключване на курсовете с Ваучери е 31.08.2014г.

 

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or