Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Курс Маникюр, Педикюр и Ноктопластика с Ваучер за Стара Загора

Обучение с Ваучер за курс Маникюр и Педикюр - с Ваучер по "Аз мога повече" в Стара Загора

 

Distancionen kurs Manikur i pedikur za Stara Zagora   Ако сте кандидатствали по програма "Аз мога повече" и едно от желанията Ви за Ваучер за обучение е било за курс Маникюр, Педикюр и Ноктопластика, вероятно след одобрението си от Бюрото по Труда търсите Доставчик на обучение за курса Маникюр-Педикюр.

 

   Ако сте получили своето уведомление за този курс или предстои да го получите, Доставчик на обучение ЦПО към "Изоблок" предлага на желаещите да се запишат в Стара Загора за курс "Маникюр, педикюр и ноктопластика" с начална дата 20.08.2014г.

   Теорията за курса ще се провежда дистанционно, в специална интернет-базирана платформа, а практиката ще бъде в реномиран салон за красота в град Стара Загора.

 

Manikyura v Kitay i Egipet   Най-ранните записи за изкуството ноктопластика датират от 3000 години преди Христа. Китайците, индианците и египтяните практикували ноктопластиката още от древността, като използвали най-разнообразни подръчни средства и материали, за да направят ноктите си красиви. Цветът на ноктите на жените, показвал към коя класа на обществото принадлежат те.

   Модернизацията на дизайна на нокти започва в началото на 19 век. Процесът стартира с разработването на дървени пръчки от портокалово дърво, от където се поставя и  началото на модерния маникюр.

Manikura i grijata za racete stavat vse po-populqrni   Така с течението на времето дизайнът на ноктите, маникюрът, педикюрът и ноктопластиката се превръщат в начин на комуникация между субкултурите. Пример за това е черният лак, предпочитан от рок-звезди и пънкари.

   От тогава ноктопластиката се възприема с много по-творческа и артистична насоченост. Най-новите тенденции са добавянето на символи и кристали, въздушна четка, акрил, гел и други подобрения. Ноктопластиката вече е неизменна част от модата днес. Красивите нокти са необходимост за всяка съвременна жена.

   В съвременен смисъл, маникюрът, педикюрът и ноктопластиката са система за грижа на ръцете, която включва грижа за кожата на ръцете, лечебно-рехабилитационни процедури, технологии за боядисване на изкуствените нокти.

   Ако желаете да навлезите в света на това толкова древно изкуство и да научите тайните за изящни, блестящи от красота и здраве ръце, не пропоускайте да се запишете на курс Маникюр и педикюр по схемата „Аз мога повече" 2014-2015. След Вашето успешно приключване на курса с ваучери, Вие ще получите професионална квалификация по програмата „Аз мога повече", която ще Ви даде достойно основание за практикуването на  професията Маникюрист-педикюрист.

   Нека не забравяме, че визията на жената е основен фактор за нейното високо самочувствие!

Comments (0)