Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Подобрете граматичните си познания по английски език

 

az-moga-angliiski-distancionno

Овладяването на правилната английска граматика е крайъгълния камък за ефективното говорене и писане. Независимо дали английският език е втори или роден за вас, бихте могли да се възползвате от малките упражнения, които да подобрят граматичните ви познания, за да можете да комуникирате по-добре.

 

Разбира се, ако английският език е роден за вас, няма да имате нужда да посещавате онлайн курсовете по английски език към някой от центровете за езиково обучение, включени в схемата Ваучери за заети лица.

 

В случай, че желаете да подобрите познанията си по английски език, бихте могли да се съобразите с някои от посочените съвети:

Четете добре написани книги. Нямам предвид комиксите или готварските книги, а книгите, които са написани по правилата на правилната граматика на английския език. Ако имате съмнения за дадена книга, най-добре би било да изберете някое класическо произведение. Помолете служителя в книжарницата или библиотеката да ви предложи някое интересно заглавие, което освен, че е добре написано е и забавно за четене. Така по приятен начин ще научите много нови думи, подредени по правилата на правилния английски език.

 

Интересувайте се от новините, но и от онези на английски език. Новинарските предавания по радиото, телевизията или интернет биха могли да ви помогнат да настроите слуха си да разпознава правилните граматични конструкции, докато слушате информацията за текущите събития. Английските вестници от друга страна предоставят възможността да откриете случайно допуснати граматични грешки, както и да си създадете представа за начина, по който авторите изразяват своите идеи.

 

Разгледайте някое от добре написаните английски списания. Голяма част от публикуваните автори, доста държат на спазването на основните правила на граматиката на английския език. Ще се запознаете с елементарни граматични примери и дори бихте могли да научите нещо ново. Старайте се да четете публикациите, насочени към образованата аудитория.

 

Ако се намирате в някоя англоезична страна, прекарвайте известно време с високообразованите хора, които познавате. Ако имате английски приятели и познати, или членове на семейството, които се изразяват правилно, опитайте да прекарвате повече време с тях. Слушайте какво говорят и по какъв начин го казват. Времето, прекарано с тях ще приучи слуха ви да разпознавате правилно построените изречения на английски език.

 

Преглеждайте периодично актуалните ръководства за различните стилове на писане на английски език. Редица книги, които бихте могли да използвате за тази цел ви очакват на лавиците в библиотеките и книжарниците. Ако сте започнали дистанционен езиков курс към някой от доставчиците на обучение, попитайте своя преподавател за най-подходящото заглавие.

 

Сърфирайте в интернет. Използвайте любимата си търсачка докато въвеждате думите „английска граматика”. Някои от сайтовете, които отворите със сигурност ще се окажат безполезни, но бихте могли да намерите много информация, която да ви е от полза.

 

Ако и вие желаете да се присъедините към програмата „Ваучери за заети лица ” и да започнете своя електронен курс по английски език, просто подайте заявление и изберете някой от доставчиците на обучение.

Comments (0)

Схемата Аз Мога - Английски език с Ваучери

Аз Мога Повече - Английски език с Ваучери

 

 

ВАЖНО:

   На 14.04.2014г Агенцията по Заетостта обяви, че срокът за приключване на обученията с Ваучери по схемата Аз Мога Повече 2013-2014-2015 се променя на 31.08.2015г.

   Ако имате Уведомление за курс с Ваучер, можете да се запишете за Дистанционно обучение при Доставчик на обучение - вижте началните дати .

   Доставчици на обучение споделят, че при последния прием на документи по програма Аз Мога през 2012-та година, най-търсеният курс е бил Английски език. Доставчиците на обучение по схемата признават, че интересът към това обучение никога не е бил толкова голям.

 

az-moga-angliiski-distancionno   След одобрението в края на 2012-та и началото на 2013-та година последва дълъг период на затишие, по време на който одобрените за Ваучери за Английски език по Аз Мога Повече преминаха своите обучения. Доставчиците на Дистанционно обучение по Английски език предлагаха на одобрените нови начални дати всеки месец, а групите се запълваха бързо.

 

   В края на март 2013г Бюрата по Труда одобриха нови около 14 000 души, кандидатствали по схемата Аз Мога. Отново, голям процент от тях бяха одобрени за курс по Английски език.

   Дистанционното обучение по Английски език се оказа търсено от много от одобрените за обучение по Аз Мога. Те откриха, че да се изучава Английски език дистанционно е:

  • по-лесно
  • по-удобно
  • по-интересно
  • по-ефективно

   Доставчиците на Дистанционно обучение предлагат последните дати за курс по Английски език - можете да проверите на тази страница кога ще започне следващият Дистанционен курс по Английски по Аз Мога Повече през 2014-та година.

 

   Ако все още не сте кандидатствали по схемата Аз Мога Повече за Английски език, но желаете да преминете такъв курс, Доставчиците на обучение съветват да се свържете с Бюрото по Труда, за да проверите кога ще има нов прием на документи или да се абонирате за информационен бюлетин, чрез който да бъдете известени, когато бъде обявен такъв.

 

Comments (0)