Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

За ЦПО и Дистанционното Обучение

Мога ли да се запиша за Дистанционен Курс?


Често задавани въпроси за Дистанционното Обучение - "Аз Мога Повече" 2014-2015

За    В периода 15 октомври - 2 ноември, желаещите да се обучават безплатно, чрез "Аз Мога Повече" - схема, част от програма "Развитие на Човешките Ресурси", имаха възможност да се запишат в Бюрата по труда. Формата за обучение, която кандидатите имаха възможност да изберат за своето обучение след като бъдат одобрени, беше Присъствена или Дистанционна.

   Скоро, след като приемът на документи по програма "Аз Мога Повече" приключи и започна одобрението на кандидатите, се разбра, че издаването на Ваучери за Безплатно Обучение в Дистанционна форма за всички курсове по схема Аз Мога Повече е временно преустановено. Това внесе известно объркване сред одобрените кандидати. Имаше доста различни мнения по въпроса дали ще има Дистанционно Обучение или не. Доставчиците на Обучение също бяха в неведение по този въпрос. За радост на всички, на 27-ми февруари стана ясно, че Дистанционно Обучение по "Аз Мога Повече" 2014-2015 ще има!

 

Няколко Често Задавани Въпроси:

Щом ще има Дистанционни курсове за "Аз Мога Повече 2014-2015", кога ще започне издаването на Ваучери за тази форма?

- Очаква се издаването на Ваучери по схема Аз Мога Повече да започне в средата на месец Март.

 

След като приемат Уведомлението ми за Дистанционно Обучение, след колко време ще започне курса?

- Това зависи изцяло от Доставчика на Обучение, който сте си избрали. Всеки Доставчик на Обучение определя дати за курса при сформиране на групи.

 

Кога се сформират тези групи?

- Различните Доставчици на Обучение сформират групи при събирането на определен брой курсисти.

 

Кога ще получа своя Ваучер за Безплатно Обучение по схема Аз Мога Повече?

- След като изберете Доставчик на Обучение и той попълни Уведомлението Ви за одобрение по Аз Мога 2014, той ще Ви запише в група и ще Ви даде начална дата за курса. 7 дни преди неговото начало, Вие ще получите своя Ваучер за Безплатно Обучение, който трябва да предоставите на Центъра за Професионално Обучение, към който сте се записали.

 

Откъде мога да намеря Доставчик на Обучение, който предлага Дистанционни Курсове по схема Аз Мога Повече?

- Повечето курсисти използват интернет, за да си намерят Доставчик на Обучение. Най-често те използват търсачки като Google, чрез които намират Доставчик на Обучение, предлагащ курса от който се интересуват. Другият начин е чрез търсачката за ЦПО, работещи по схема Аз Мога Повече 2014, намираща се в сайта на Агенция по Заетостта.{plusone}

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or