Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече 2014-2015

Безплатен курс по Икономика и Мениджмънт - Дистанционно по схемата Аз Мога Повече

 

   Курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер по Аз Мога 2014-2015Схемата Аз Мога Повече 2015-2020 г. предлага на работещите лица възможност за безплатно професионално обучение по специалност Икономика и Мениджмънт. Изоблок ЕООД е лицензиран Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече и чрез нашия курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер ще придобиете необходимите знания и умения по специалността.

 

  Курс Икономика и Мениджмънт - Дистанционно е сред най-предпочитаните курсове по програма Аз Мога Повече - дава възможност за бъдеща професионална реализация в сферата на Икономиката и Мениджмънта, както и множество знания в областта.

 

   Обучението в курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече е с продължителност 960 учебни часа, формата на обучение е дистанционна. Дистанционното обучение по Аз Мога Повече 2015-2020 се провежда на Вашия компютър, във Вашия дом, когато Вие имате необходимото време по един изключително иновативен и интерактивен начин.

 

   Курс Икономика с Ваучер е много търсен и предпочитан за повишаване професионалната квалификация на работещите лица. Той дава възможност за по-нататъшно развитие на лицата, които са го преминали - включително за стартиране на собствен бизнес. Това е от особено значение за тези от вас, които желаят да предприемат тази стъпка и да работят за себе си. Наред с дисциплините с чисто икономически характер, в курс Икономика с Ваучер се изучава и чужд език (английски), който ще ви даде още малко увереност в собствените възможности.

 

Дистанционен Курс Икономика и Мениджмънт с Ваучер по Аз Мога 2014-2015

     В процеса на обучение по Икономика и Мениджмънт - Дистанционно обучение ще придобиете съществени знания по Макроикономика, Микроикономика, Право, Бизнес комуникации, Мениджмънт и още много предмети, свързани със задължителната и профилираната професионална подготовка по специалността Икономика и Мениджмънт.

 

 

Доставчици на Дистанционен Курс Икономика и Мениджмънт - Аз Мога 2014-2015

   След успешното приключване на дистанционния курс по Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече за 2014-2015, ще придобиете Свидетелство за професионална квалификация, както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по избор.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or