Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Схема Аз Мога - Немски език с Ваучер

Аз Мога Повече - Немски език с Ваучери

 

   По време на приема на документи по схемата Аз Мога Повече през 2012-та година се оказа, че след курса по Английски език, обучението по Немски език е второто най-желано като възможност за придобиване на ключова компетентност. Доставчиците на обучение споделиха, че със започването на одобряването на кандидатствалите в края на 2012-та година, дистанционните групи по Немски език са се запълнили много бързо.

 

az-moga-nemski-distancionno-s-vaucher-po-az-moga-poveche   Доставчиците на обучение споделят, че Дистанционното обучение по Немски език по схема Аз Мога Повече 2014-2015 е търсено от одобрените лица, заради удобството си.

   Курсистите по Аз Мога са работещи лица, които избират онлайн-обучението заради:

  • удобството да учат Немски език по всяко време на денонощието, когато на тях им е удобно
  • възможността само да решават в кои дни да учат, съобразно работното си време
  • ефективността на метода в областта на обучение на възрастни
  • интерактивността на уроците по Немски език и възможността да повтарят уроците си по толкова пъти, колкото им е необходимо

   Доставчици на обучение организират последни групи за 2014-та година по Аз Мога за Немски език - в тази статия можете да видите кога стартира следващата група по Немски език. Поради многото желаещи да се запишат, местата в Дистанционните групи по Немски език са ограничени - ако сте одобрени за курс по Аз Мога, побързайте да се запишете.

 

   Причината групите по Аз Мога по Немски език да се запълват толкова бързо, е повишеното търсене на немскоговорящи лица от работодателите. Усвояването на Немски език е предизвикателство, особено за тези, които никога не са го изучавали, затова дистанционното обучение на Доставчик на обучение "Изоблок" дава възможност да преговаряте уроците по всяко време, за да затвърдите знанията си.

 

   Ако желаете да се запишете за курс по Немски език, но все още не сте кандидатствали по схемата Аз Мога Повече, можете да следите кога ще бъде обявен новият прием на документи. Това може да се случи и като се абонирате за информационния бюлетин на Доставчик на обучение.

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or