Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Дистанционен курс Дигитални компетенции - Аз Мога Повече 2014-2015

Курс по Дигитални компетенции по схемата Аз Мога Повече 2014-2015

 


   Схемата Аз Мога Повече 2014-2015г. дава възможност на работещите лица да придобият безплатно компютърни умения чрез курса по Дигитални компетенции. Лицензираният Доставчик на обучение по програмата Аз Мога Повече - Изоблок ЕООД, Ви предоставя възможността да получите необходимите знания и умения за Начална компютърна грамотност по един изключително иновативен и интерактивен начин.

Дистанционен курс Дигитални Компетенции - с Ваучер по схема Аз Мога Повече 2014-2015


   Обучението в курс Дигитални компетенции по Аз Мога Повече е с продължителност 45 учебни часа. Курс Начална компютърна грамотност е в дистанционна форма, тоест можете да се обучавате, когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие. В курса се изучават 2 модула от офис пакета на Microsoft - MSWord 2007 и 2010, и MSExcel 2007 и 2010. Тъй като тези 2 версии на офис програмите са значително по-различни от по-старите версии от 2003г. на Microsoft - това обучение ще е действително полезно както за начинаещите, така и за по-напредналите в областта на компютърната грамотност.

Начална компютърна грамотност по Аз Мога Повече 2014-2015


   След приключване на курса Дигитални компетенции по Аз Мога Повече ще получите Удостоверение за проведен курс за компютърна грамотност, както и Диплом за проведен курс по изискванията на НАПОО, преведени от заклет преводач на Английски или Немски език, по Ваш избор.

 

 

IVETA Izoblok

Коментари (1)

500 оставащи символа

Cancel or