Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Курс Испански език с Ваучер за Безплатно обучение

Испански език - Безплатно обучение по схемата Аз Мога Повече 2014-2015

 

   Курсът по Испански език по програма Аз Мога Повече 2014-2015 бе сред най-търсените Езикови курсове при последната процедура по кандидатстване за Ваучери за Безплатно обучение. Желаещите да се обучават Безплатно по Испански език бяха много повече отколкото при предишния прием на документи.

 Безплатно обучение по Испански език с Ваучер по схемата Аз Мога Повече 2012-2013  Курсът по Испански език с Ваучери по Аз Мога Повече 2014-2015 е с продължителност 300 учебни часа. Усвояват се първите 3 нива на езика според Общата Европейска Езикова Рамка (ОЕЕР) - А1, А2, В1. Различните Доставчици на Обучение по Испански език с Ваучери по Аз Мога Повече 2014-2015 предлагат различни начини за провеждане на курса.

Дистанционно или присъствено обучение по Испански език?

   Като цяло, Дистанционното обучение по програма Аз Мога Повече е много търсено от одобрените за обучение с Ваучери лица, които често са работещи на смени, с ненормирано работно време (особено в големите градове като София). Дистанционното обучение е особено приложимо при Езиковите курсове по Аз Мога Повече 2014-2015.

   Например, Дистанционното обучение по Испански език е с продължителност от около 6 месеца. При него всички необходими материали са качени в специална интернет-базирана платформа и курсистите по Испански език могат да учат по всяко време, когато самите те пожелаят. Освен това за живущите в големи градове като София обучението по Испански език ще бъде лесно и удобно, от спокойствието на дома им.

   За тези, които държат на живият контакт с преподавател по Испански език, Доставчици на Обучение по Испански език предлагат и присъствен курс по Испански език по програма Аз Мога Повече 2014. Той е с продължителност от около 7-8 месеца. При присъственото обучение по Испански език в София (например) времетраенето, честотата на срещите и техния график са съобразени с работното време на курсистите. Често се случва Доставчикът на Обучение да се съобрази с желанието на одобрените за ваучери по Испански лица и за мястото на провеждане на курса. (Тук можете да проверите дали в близост до работата или дома Ви се провежда курс по Испански език по Аз Мога Повече 2014-2015.)

 

{plusone}

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or