Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Начални дати на курс Дигитални компетенции (Начална компютърна грамотност) през 2014 и 2015-та година

Дигитални компетенции за София и Силистра - Безплатен курс с ВаучериДоставчик на Обучение ИЗОБЛОК организира Безплатен курс Дигитални компетенции с Ваучери за одобрените по Аз Мога Повече 2014-2015 лица

 

   Курс Дигитални компетенции с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2014-2015 се организира в Дистанционна и Присъствена Форма на обучение от Лицензиран Доставчик на Обучение.

 

   Дигиталните компетенции са набор от умения, които включват:

  • Начална компютърна грамотност
  • Работа с конкретна компютърна програма - Photoshop, CorelDraw, Adobe Dreamweaver, Adobe Illustrator и други.

 

   Дистанционното обучение по Дигитални компетенции по Аз Мога Повече се провежда на територията на цялата страна, като обучението е изцяло онлайн-базирано и в една група могат да се включат курсисти от различни градове.

 

   Присъственият курс Дигитални компетенции се провежда в София, Силистра и други градове в страната. Свържете се с Доставчик на Обучение, за да запазите място в стартиращите групи или да проверите дали курсът за усвояване на Дигитални компетенции се провежда и във Вашето населено място.

   

Начални дати:

   За повече информация, можете да посетите офиса на Доставчика на Обучение по Аз Мога Повече на адрес: гр.София, ул. "Странджа" 62 (до ДБТ-Възраждане) или да се обадите на посочените в сайта телефони за връзка.

 

{plusone}

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or