Tyxo.bg counter
Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3$slide){ ?>

Реклама

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вход

Текуща Информация за схема Аз Мога Повече 2014-2015

Важно за сроковете за кандидатстване, за Ваучери за безплатно обучение по схема Аз Мога Повече 2014-2015

Кандидатстващи за програмата Аз Мога Повече 2014-2015

 

Интересът към програма Аз Мога Повече 2014-2015 към Агенцията по Заетостта е огромен! Не се бавете – подайте документи веднага! Потвърдена Информация от Агенцията по Заетостта е, че документите на кандидатите се преглеждат по реда на подаването им, т.е. първо ще бъдат одобрени тези, които първи са подали документи за кандидатстване за получаване на Ваучер за Безплатно обучение.  

 

 

 

ВАЖНО: Приемът на документи за текущото издание на програма Аз Мога Повече 2014-2015 приключи на 2-ри ноември. Ако желаете да получавате актуална информация за схемата, както и за евентуален нов прием на документи, можете да се регистрирате за информационния бюлетин на Доставчик на Обучение.

 


Ако все още очаквате информация дали сте одобрени за получаване на Ваучер за Безплатно обучение по схемата Аз Мога Повече 2014-2015, можете да проверите в Бюрото по Труда, където сте кандидатствали. В Бюрата по Труда се изнасят списъци с одобрените по Аз Мога 2014-2015 лица. За съжаление, в интернет няма изнесен списък с одобрените или неодобрените за получаване на Ваучери лица - единственият начин е да се свържете с Бюрото по Труда или да проверите на място.

 

 

 

Коментари (0)

500 оставащи символа

Cancel or